SELAMUN ALEYKÜM

SİTELERİMİZE GELDİNİZ HOŞNUTLUK VERDİNİZ RABBİMİZ KABUL ETSİN

25 Temmuz 2014 Cuma

MEVCUT MÜSLÜMAN ADAY VARKEN KARŞIT TARAFTAN ADAY OLUP MÜSLÜMANLARDAN DESTEK İSTEMEK MİLLETE KENDİNİ EN AÇIK İFADE ETMEKTİR.

MEVCUT MÜSLÜMAN ADAY VARKEN KARŞIT TARAFTAN ADAY OLUP MÜSLÜMANLARDAN DESTEK İSTEMEK MİLLETE KENDİNİ EN AÇIK İFADE ETMEKTİR.
VATANDAŞLAR DEMEZ Mİ?

REFERANSLARINIZI GENELDE İSLAMİYETTEN SEÇİYORSUNUZ, ÖTE YANDAN SEKÜLERİM DİYORSUNUZ...

Sorusuna  İhsanoğlu;
Sekülerizm ne demektir, laiklik ne demektir? Laiklik dini reddetmek, dini rafa koymak değil; laiklik demek din meselesiyle devlet meselesini birbirine karıştırmamak. Ben bu konuda çok açık bir tavır sahibiyim, diyorum ki dini devlete karıştırırsanız devleti bozarsınız. Dini siyasete karıştırırsanız siyaseti bozarsınız. Siyaseti de dine karıştırırsanız din işlerini bozarsınız ve toplumda huzursuzluk yaratırsınız. "O SİZİN BİLECEĞİZ İŞ"  dedi.

CUMHURBAŞKANI OLSAYDINIZ, BU ŞEKİLDE KONUŞMANIZ DİNLE DEVLETİN İÇ İÇE GİRMESİ OLMAZ MIYDI? denmezmi...

NTV'ye konuk olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Oğuz Haksever'in "1982 anayasasında bir vesayet sistemi getirildi. Bunun en önemli aracı Cumhurbaşkanı bir kontrol mekanizması. Siz seçilirseniz bu kontrol mekanizması devam edecek diye eleştiriler var" sorusu üzerine kızan İhsanoğlu "Sayın Gül’den mi devralacağım. Şimdi Abdullah Gül vesayet altında mı? Devleti kim idare ediyor 12 senedir. Bu soruda biraz mugalata var" dedi

CEVAP YORUM;
Abdullah Gül gibi halkın cumhuru olmak yerine; tam aksine vesayeti geçmişte hep işletmişlerin adayı olmuşken! Verilen  CEVAP doğruysa yanlış yerden aday olmuş.... yada ifade ettiği Gül gibi olmak  şimdiden yanlış.  VESAYETİ tarihe gömenlere rakip olmak VESAYETİN adamı olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TANIŞMAK SÜNNET

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

RESİMLERDEN

RESİMLERDEN
İYİ SEYİRLER

HARİTALAR