SELAMUN ALEYKÜM

SİTELERİMİZE GELDİNİZ HOŞNUTLUK VERDİNİZ RABBİMİZ KABUL ETSİN

22 Temmuz 2014 Salı

COCA-COLA-PEPSİ İLE HAK-HALK AÇIKLAMALARI BURADA TIKLA

İKİ AYRI AÇIKLAMAYIDA SİZE HABER OLARAK DUYURDUK KARAR SİZİN.

Coca-Cola'dan İsrail açıklaması

Coca-Cola Türkiye'den yapılan açıklamada, son günlerde çeşitli platformlarda Coca-Cola'ya yönelik asılsız iddiaların gündeme getirildiği ifade edildi.

Coca-Cola şirketinin, 128 yıl önce ABD'de kurulmuş, yüzde 100'ü halka açık uluslararası bir şirket konumunda olduğuna dikkat çekilen açıklamada, şirketin dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan, birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürüttüğü hatırlatıldı.

Coca-Cola'nın herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herhangi bir ülkenin politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesinin söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu çerçevede Coca-Cola'nın gelirinin İsrail'e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır.

Coca-Cola Filistin'deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. Coca-Cola şirketi 1998 yılından bu yana Filistin'de faaliyet göstermektedir. Coca-Cola'nın Filistin'de 3 fabrikası, biri Gazze'de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır. Coca-Cola, 350 Filistinliye iş olanağı sağlamakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 3,500 aile geçimini sağlamaktadır.

Türkiye'de de doğrudan 3 bin dolaylı, 30 bin kişiye istihdam sağlayan Coca-Cola olarak, 50 yıldır Türkiye'de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Coca-Cola'ya yönelik son günlerdeki iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu kamuoyuna duyurulur." amamen gerçek dışı olduğu kamuoyuna duyurulur."

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANARMIŞ  ZORU GÖRÜNCE RÜZGARA GÖRE YELKEN AÇARMIŞ. 
 İnsanlardan, inanmadıkları hâlde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık" diyenler de vardır  وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَقُولُ اٰمَنَّا بِاللّٰهِ وَبِالْيَوْمِ الْاٰخِرِ وَمَا هُمْ بِمُؤْمِنٖينَ   Bunlar Allah'ı ve mü'minleri aldatmaya çalışırlar. Oysa sadece kendilerini aldatırlar da farkında değillerdir يُخَادِعُونَ اللّٰهَ وَالَّذٖينَ اٰمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ اِلَّا اَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ  Kalplerinde münafıklıktan kaynaklanan bir hastalık vardır. Allah da onların hastalıklarını artırmıştır. Söyledikleri yalana karşılık da onlara elem dolu bir azap vardır. فٖى قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّٰهُ مَرَضًا وَلَهُمْ عَذَابٌ اَلٖيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ  Bunlara, "Yeryüzünde fesat çıkarmayın" denildiğinde, "Biz ancak ıslah edicileriz!" derler  وَاِذَا قٖيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِى الْاَرْضِ قَالُوا اِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ   Bakara suresi 8,9,10 ,11

Onlar, kendileriyle antlaşma yaptığın, sonra da her defasında antlaşmalarını hiç çekinmeden bozan kimselerdir  اَلَّذٖينَ عَاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فٖى كُلِّ مَرَّةٍ وَهُمْ لَا يَتَّقُونَ   Enfal suresi 56
Onlar ne zaman bir antlaşma yaptılarsa, içlerinden birtakımı o antlaşmayı bozmadı mı? Zaten onların çoğu iman etmez   اَوَكُلَّمَا عَاهَدُوا عَهْدًا نَبَذَهُ فَرٖيقٌ مِنْهُمْ بَلْ اَكْثَرُهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ   Bakara suresi 100
Ne Kitab ehlinden inkâr edenler ve ne de Allah'a ortak koşanlar, Rabbinizden size bir iyilik gelmesini isterler. Oysa Allah, rahmetini dilediğine tahsis eder. Allah, büyük lütuf sahibidir  مَا يَوَدُّ الَّذٖينَ كَفَرُوا مِنْ اَهْلِ الْكِتَابِ وَلَا الْمُشْرِكٖينَ اَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْكُمْ مِنْ خَيْرٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَاللّٰهُ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهٖ مَنْ يَشَاءُ وَاللّٰهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظٖيمِ  Bakara suresi 105


İlk olarak Ehli Sünnet Vel Cemaat paylaştı:
SÜSLÜ ZEHİRLERE KARŞI ŞUURLU OLALIM !
EVİMİZE PEPSİ VE COCA COLA ALMAYALIM
● RAMAZAN AYI'NIN YAKLAŞMASIYLA YAHUDİLERE AİT OLAN İÇECEK FİRMALARIDA HER SENEKİ GİBİ REKLAMLARINI ARTTIRACAKTIR.BUNLARIN BAŞINDA DA PEPSİ VE COCA COLA GELMEKTEDİR.
●  LÜTFEN DAHA DUYARLI, DAHA UYANIK OLALIM. SATIN ALDIĞIMIZ HER PEPSI FILISTINDE ISRAIL ZÜLMÜ ALTINDA INLEYEN MÜSLÜMAN KARDEŞIMIZE SIKILACAK BIR MERMININ PARASI OLABILIR.

ZİRA COCA COLA GİBİ PEPSİ'DE SİYONİST YAHUDİLERİN ŞİRKETİDİR.
MALESEF MÜSLÜMAN ÜLKELER DE BİLEREK YA DA BİLMEYEREK BU SATIŞLARA DESTEK OLUYOR.

İŞTE SÜSLÜ REKLAMLARIN ARDINDAKİ GERÇEK !
BİZİ GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKARAK ADETA ALAY A ALAN BU KAFİRLERİN ÜRÜNLERİNE RAĞBET ETMEYELİM İNŞÂALLAH
İŞTE PEPSİ'NİN MANASI :
 P(PAY) e(every) p(pennyfor) s(strong) i(israil) ANLAMI : HER KURUŞUNU GÜCLÜ ISRAIL IÇIN ÖDE

RABBİMİZ BUYURUYOR: Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.
DOST EDİNMEK YASAK İKEN ONLARA DESTEK VERMEK GÜÇLENMELERİNE YARDIMCI OLMAKTA BÜYÜK BİR KABAHAT OLMAZ MI?
İNŞÂALLAH SAKINALIM VE SAKINDIRALIM!

KOYUNLAR KURT SALDIRINCA
KURDUN ARKASINDAN NEDEN
GİDER?  KOYUNLAR OLMAYALIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TANIŞMAK SÜNNET

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

RESİMLERDEN

RESİMLERDEN
İYİ SEYİRLER

HARİTALAR