SELAMUN ALEYKÜM

SİTELERİMİZE GELDİNİZ HOŞNUTLUK VERDİNİZ RABBİMİZ KABUL ETSİN

24 Mart 2013 Pazar

NE MUTLU TÜRKÜM DİYECEGİNE NE MUTLU KÜRDÜM DİYECEGİNE NE MUTLU MÜSLÜMANIM DE KURTUL(SÜPER ÇÖZÜM)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYECEGİNE,, NE MUTLU KÜRDÜM DİYECEGİNE,, 
NE MUTLU MÜSLÜMANIM DE KURTUL(SÜPER ÇÖZÜM)

Türkiye nin yaşana bilir bir ülke olması için, hatıra ormanlarının meyve ağaçlarıyla kurulması gerektiğini düşünüyorum,
selam hidayete tabi olanların üzerine olsun! kim bu alçak dünyanın geçici süsüne aldanıp müslüman kardeşlerinin yer yüzünde huzurunu kaçırırsa onların Allah .c.c katında alacakları tek şey lanetlenmektir! 

YILLARDAN BERİ BU MEMLEKETİN EVLATLARI BİRİLERİNİN SİYASİ ÇIKARLARINA KURBAN EDİLİYOR.

SAYGISIZ SAHTEKARLAR: Bunlar Allah’ı ve mü’minleri aldatmaya çalışırlar. Oysa sadece kendilerini aldatırlar da farkında değillerdir. يُخَادِعُونَ اللّٰهَ وَالَّذٖينَ اٰمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ اِلَّا اَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ
HERKES BİR SAHABE İSMİ YAZABİLİRMİ AMA LÜTFEN SONUNDA R.A. KULLANMAYI UNUTMAYALIM...SONRADA KENDİNİ O, SAHABEYE BENZETSİN BENZESİN ONU ÖRNEK ALSIN ÜMMET OLMAZMIYIZ?
HER İNSAN BEDENİNİ DÜNYADA NASIL VE NEREDE TÜKETTİĞİNDEN HESABA ÇEKİLECEKTİR.!
Haset etmek, Allahü teâlânın takdirini değiştirmez. Hasetçi, boşuna yorulur, üzülür. Üstelik büyük günaha girmiş olur. Hasedin, haset edilene dünyada ve ahirette hiç zararı olmaz. Üstelik faydası olur. Hiçbir hasetçi muradına kavuşmamıştır. Haset, sinirleri bozar, ömrün kısalmasına sebep olur.

Bir Grup Kokana Çarşaf'lı Kardeşlerimizin Yanından Geçerken -Hayırdır Karalara Bürünmüşsünüz Yastamısınız ? Diyerek Kahkaha
Atınca Medreseli Bacımız Cevap Vermiş -Evet Yastayız ! Halinize YASTAYIZ !..

Nefis tembeldir, yatmak uyumak ister; halbuki hayat ciddî bir mücadele, acımasız bir savaş, devamlı bir uğraştır; gevşememeyi, gaflete düşmemeyi, sıkı çalışmayı, cehd etmeyi gerektirir.
İlim öyle bir şeydir ki, sen ona tam gücünü vermedikçe o sana yarısını bile vermez. 

Bir ölçü "Selamun Aleyküm" İki ölçek "Hayırlı Günler" Birazcık "İlgi" Bir tutam "Anlayış" Normal ölçüde "Nezaket" Bir tatlı kaşığı "Tefekkür" Malzemeyi iç dünyanızdan alın, Yıkamaya gerek yok tertemizdir, Gönül teknenizde yavaşça karıştırın, Kokusu her yanınıza sinince, İçine İman-Amel şerbeti ekleyip karıştırın, Karışımı hayat tabağının üzerine yavaşça boşaltın, Üstünü sevgi marmelatı ile süsleyin, Resulullah sav in sünnetinden bir kaç parça serpiştirin, Gün boyunca afiyetle nasiplenin, Sadece kendiniz mi?, Eh---Herkese verin.AFİYET OLSUN :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TANIŞMAK SÜNNET

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

RESİMLERDEN

RESİMLERDEN
İYİ SEYİRLER

HARİTALAR