SELAMUN ALEYKÜM

SİTELERİMİZE GELDİNİZ HOŞNUTLUK VERDİNİZ RABBİMİZ KABUL ETSİN

8 Eylül 2015 Salı

İSLAM İLE İMAN VARSA HAZIRLIKLISIN ŞEHİD OL YADA GAZİ CENNETLİKSİN...

İSLAM İLE İMAN VARSA HAZIRLIKLISIN
ŞEHİD OL YADA GAZİ CENNETLİKSİN...
Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.
وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فٖى سَبٖيلِ اللّٰهِ اَمْوَاتٌ بَلْ اَحْيَاءٌ وَلٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ Bakara 154


Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Milletimizin başı sağolsun. Bu ülkede şehitler tepesi hiç boş kalmadı. Öyle görünüyor ki boş da kalmayacak. Türkiye bizim ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bunun için birliğimize, beraberliğimize sahip çıkmalıyız.

Ülkesini ve devletinin kaybedenlerin yürek yakan görüntülerini her gün televizyonlarda seyrediyoruz.TBMM hepimizin meclisidir. Hükümet hepimizin hükümetidir.Hangi kökene, hangi meşrebe sahip olursa olsun tüm milletime, siyasetçilere, medya mensuplarına, aydınlara, akademisyenlere, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine seslenmek istiyorum. Her karışıyla Anadolu ve Trakya toprakları, hepimizin ortak vatanıdır. Türkiye 78 milyon vatandaşımızın tamamının ortak devletidir. Bu ülkenin ve bu devletin, 78 milyon vatandaşımızın her birine ihtiyacı var. Aynı şekilde bu ülkeye yani Türkiye Cumhuriyeti devletine de hepimizin ihtiyacı var.

Milletimizi bin yıldır vatanımız olarak sahip çıktığımız adeta dört elle sarıldığımız Anadolu coğrafyasından söküp atmak isteyenler bugüne kadar hep hezimete uğradılar, inşallah bundan sonra da ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine ve dirliğine göz dikenler yine aynı akıbete uğrayacak ve aynı hüznü yaşayacaktır.

Devletimiz askeriyle, polisiyle, istihbaratıyla bölücü terör örgütünün ve onun uzantılarının üzerine gidiyor. Şu ana kadar örgüte yurt içinde ve yurt dışında çok ciddi zararlar verildi. Son gelişmeler zaten biraz da onun paniğidir.

Bölücü terör örgütünün ve diğer terör örgütlerinin saldırılarını 'ama, fakat' gibi kaçma yolları kullanmadan açıkça, mertçe, samimiyetle kınamayan herkesin bu ülkeyle ve bu milletle bağında sorun vardır.

Sırtını terör örgütüne dayamakta beis görmeyenlerin yaşananlarda hiç mi sorumluluğu yoktur.Unutulmamalıdır ki söylenen her söz tarihe atılan bir imzadır.Erdoğan kaybetsin de Türkiye ne olursa olsun diye bir akıl tutulmasına kapılanlar olduğunu görüyoruz.1 Kasım'da milletimiz inanıyorum ki bu yaşananların hesabını soracaktır.

Bugün Türkiye siyasi bir belirsizlik ortamından geçiyorsa bunun sorumlusu iktidar partisi veya bir kişi midir? Sırtını terör örgütüne dayatmakta beis görmeyen siyaset yerine şiddeti tercih eden siyasi partinin yaşananlarda hiç mi sorumluluğu yoktur? Koalisyon hükümeti kurulması için makul şartlarda uzlaşmaya çalışmak yerine hesaplaşmacı ve dayatmacı bir tavra giren muhalefet partilerinin içinde bulunduğumuz acı durumda hiç mi sorumluluğu yoktur?

Milletimiz dimdik ayaktayken, güvenlik güçlerimiz fedakarlıkla mücadelelerini yürütürken moral bozmaya, kafaları bulandırmaya, gönülleri karartmaya yönelik her söz, her tavır, sadece terörün amacına hizmet eder. Devleti ve hükümeti eksik yapılan, yanlış yapılan işleri eleştirmek, murakabe etmek elbette herkesin hakkıdır fakat ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen muhalefetin, medyanın, aydınların da aynı şekilde murakabeye tabi tutulması gerekmiyor mu?
Bizim mücadelemiz sadece terörle ve terörizmledir.Şehitlerimizin acıları yüreklerimizi dağladığı kadar bize yürüttüğümüz mücadelede de çok büyük bir güç veriyor.

RAZI OLACAĞIMIZ TEK ÇÖZÜM...
Terör örgütü silahlarını ya devlete teslim edecek, ya da üzerine beton dökecek. Bunun dışında görüşülecek başka bir şey yoktur. Bu saatten sonra devletin ve milletin razı olabileceği tek çözüm, terör örgütünün tüm faaliyetlerine son verip, silahlarını bırakmasıdır.
Bir suçlu aranacaksa bakılacak yer Ankara değil, Kandil'dir.Eylemler sebebiyle ticareti durma noktasına getiren, halkın ekmeğine kan doğrayan terör örgütünün ta kendisidir.

VİRÜSÜ SALIYORLAR SONRA KALDIRIYORLAR
Kendi milletine, onun değerlerine tercihlerine ve gelecek hedeflerine düşmanlık eden partilerle medyayla aydınlarla kat edebileceğimiz bir yol, yönelebileceğimiz bir menzil yoktur. İlkesiz bir şekilde işine geldiğinde terör örgütüne destek veren, işine geldiğinde hükümeti, polisi, askeri suçlayan, işine geldiğinde kendi ülkesini yabancılara şikayet eden bir siyaset anlayışını kabul edemeyiz. Dünyanın hiçbir yerinde ne siyasetçilerin, ne medyanın ne de aydınların kendi ülkesinin, kendi devletinin aleyhinde yalanla iftirayla çarpıtmayla gerçek dışı algılar oluşturarak çalışma hakkı yoktur. Bu demokrasi ve özgürlük meselesi değildir. Tam tersine bu, kendi ülkesine ve milletine yabancılaşma, ihanet sorunudur.

Sen nasıl medyasın. Önce virüsü salıyor. sonra kaldırıyor. Bu nasıl medyada dürüstlüktür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TANIŞMAK SÜNNET

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

RESİMLERDEN

RESİMLERDEN
İYİ SEYİRLER

HARİTALAR